♔Try to smile and forget all memories :')♔
Thursday, November 15, 2012 | 9:12 PM | 0 love drops

Assalamualaikum :)
  Hai readers ! Lama tak story , rindu oh rindunye nak story . Lappy buat hal , blog tak boleh bukak . Erhh ! Miss la readers semua . Korang tak rindu Sara ke ? Korang sihat tak ? Sakit , eh pergi makan ubat cepat nanti semakin sakit . Hoho ! Memalam buta macam ni , rasa nak story something . Dah lama simpan ni , perit sangat-sangat . Holiday time , can't meet you again . But the ways , good luck for all SPM Candidates . Cuti-cuti ni , Sara hanya dapat meluangkan aktiviti macam biasa . Petang training . Grr -,- .Gambar diatas tu snap pagi takdi , after jogging . Try to smilling :') . Akhir-akhir ni Sara asyik memikirkan someone ni , how to forget him ?? Penat menahan rindu . Sara ni memang degil , tak dengar cakap friends , kan dah kene permainkan weyy >,< ! Dah berkali-kali mencuba , tapi gagal . Atoto ! Apa masalah Sara ni , please go away from my heart . Awak tak penting bagi saya , kenapa boleh stay terus dalam hati saya :'( ? Eee ! Degilnye hati ni .. Sabtu ni , ada event . Larian Alam Sekitar yang bertempat di Pantai Batu Burok , Kuala Terengganu .Sapa-sapa yang sedang holidays at Kuala Terengganu , jum join event ni . Hihihi ;D Okay , let's start story .. Sara kene fokus event ni , biarpun event ni tak penting bagi Sara , ia penting bagi coach Sara ! Asyik memikirkan tentang dia , boleh membuat Sara hilang tumpuan . Oh please laa , jangan bermain dalam fikiran akuu :/ . Sara nak senyum , jadi duka . Oh why ??? Sara nak senyum macam biasa , tak nak senyum dalam duka . Senyum tetiba nangis . "Ya Allah , tenangkan lah hati hambamu ini" .. Kenapa , apabila kita remaja , semua akan hadapi cinta monyet bagai ni ><' ? Yang sedang hangat bercinta zaman persekolahan , jangan la lupa diri ye . Jangan mengikut nafsu . Mula-mula couple , pabila BF/GF berkata-kata . Fuhhlamakk ! Sweet wo , bila dah empat , tiga bulan couple . Babi diseru apabila gaduh ! Mangkuk betul laa . Bila clash . Babi lagi diseru , jadi selama ni kau couple dengan babi ea -,- ? Oh manusia sekarang .. Yang baru pergi , yang lama datang kembali . Yang lama , kini berteman . Teman tapi mesra :') . Itu kemahuan dia . Sara okey je .. Bukan mudah untuk melupakan seseorang itu , even dia pernah sakitkan hati kita pernah tinggalkan kita or anything kesilapan yang membuat hati kita luka , tak kira kaum adam or hawa . Sama je , tapi kaum adam harus ingat . Hati kaum hawa tidak setabah hati kaum adam . Hati kaum hawa mudah terluka apabila disakiti .

Sara harus belajar berhenti mengharap . Kalau Sara still berharap , ia akan menggangu fikiran Sara . Sara ingat , tahun ni tahun gembira buat Sara . Tapi tidak , tahun ni tahun banyak dugaan untuk Sara . Ye , Sara tahu , Sara kene redha tu semua . Sara mengenali dia tak sampai pun 1month . Tapi , disebabkan hasrat dengki orang , Sara terpaksa menerima . After that , Sara pula mengenali seseorang yang pernah menjadi kawan Sara . Kenapa semua ni harus terjadi ? Sebab itu semua kententuan ilahi kan . Sara harus menerimanya dengan redha :'/ .. "We are never ever ever getting back together" kalau dia datang kembali , takkan pernah Sara menerimanya kembali , cukup lah sekdar berteman sahaja . Right ? Haha :) Dah sampai penghujungnya , ngatuk dah nak story . Next time I will story back . Insyaallah . Happy holidays to all stalker and readers . Assalamualaikum :)


Hearts, fatin maisara :)

♥ Past