♔Hi ! I'm so boringgg -,-♔
Friday, September 14, 2012 | 8:13 AM | 0 love drops

Ba ba blackshit . Lalala ! Assalamualaikum .
Semua sihat ? Sara , harhar ! Alhamdullilah sihat .
Tonight , I'm so boring . I don't no what I can do . 2 days tak berhubung dengan dia . Rindu sesangat . Maybe dia busy kut . Sara selalu stalk dia punya wall . Tak tahan sangat dengan kerinduan . Lagu blog Sara sangat rockk \\m//  kali ni . Haha ! Tetiba rasa nak letak lagu party-party sikit . Title lagu tu
'Top Of The Worl' dev feat the cataracs . Memang ohsemm la lagu ni . But video dia agak bahaya sedikit . I feel like boring . Rasa boring buatkan , Sara rajin nak update blog . Tapi takk tahu nak story apa . Story je la tentang kebosanan Sara melanda sekarang ni . Saranghae saranghae 
Hahaha ! Kebosanan , begini la jadinya . Bahanrabang sekali story .. We are young . Nak promo sikit ni , boleh tolong like page Sara takk ? Fatin Maisara Karmin's and follow Sara punya twitter ⇨ SΣPΣT KΣNT☮T . Tell me what you want from me ? Money , Car , Cow , Cat , Love or Heart . Krooh krooh ! Ahaha ! Sayang capital ♔ A H A  saya .. Every night , abang angkat Sara akan temankan Sara chat . Tapi bila chat dengan dia , memang 'Apekah' dia tak boleh hilang -,- .. Nak kene sentap la tuu . Oppa gangnam style . Oppa kadang kuda style . Asyik oppa je . Bilanya , Amah gangnam style . I feel , I want sleep . Esok nak hang . Sapa jumpa Sara , jangan sombong kayy .. Tegur-tegur la Sara . Kalau malu senyum jehh ;D . Sara tahu awak , awak dan awak maluu dengan Sara . Ceshhh ! Perasan la aku ni . Ingat tauu . Swagger 
Tak tahu nak update apa lagi . For Firdaus , rakan blogger dan rakan one school ;p
Kau punya story memang syok . Rakan-rakan yang blogwalking Sara ni , Sara harap blogwalking dia punya blog jugak ye . Dapat pahala , tapi nak banyak pahala lagi . Pergi masjid ;D . Kan ? Betul tak Sara katekan ni ? Ehehe . Firdaus Penakut punya belog ;p . Jangan lupa follow ya . Iloveyousomuch until my last breath 


Hearts, fatin maisara :)

♥ Past / Future ♥