♔Hang with beloved friends ♥♔
Sunday, September 16, 2012 | 12:52 AM | 0 love drops
 

Assalamualaikum . Happy Malaysia Days
Hang hang hang , hang dengan kekawan yang sentiasa ada disisi Sara . Happy with you friends . Dah lama tak hang sesama kann . Ohh ! Rindunya . Lain kali , kita hang lagi ya kawan ;) . Semua orang hang dengan BF/GF diaorang . Semua sweet-sweet . Kan best , kalau aku dapat hang dengan si dia juga :/ . Alhamdullilah sebab dapat texting dengan dia sekejap , even sekejap pun Sara dapat jugak lepas rindu sedikit :') . Hmm ! Big thanks for Eyna and Nurynn sebab sudi karaoke dengan adek mu ini ;D . Memang gempak sesangat . Ahaha ! Lain kali hang sesama lagi ya . Thanks jugak for friends Sara yang temankan Sara hang . Suhada , Eiyra and Shahrul Lizam . Untuk kauorang , aku tak kisah duit aku habis . Yang penting kau dan kau happy :) . Booking K-box VIP . Haha ! Menyanyi ke berteriak -,- . Takde suara aku nak nyanyi , dah la masuk dua kali . VIP tu memang tak tahan sesangat . Oppa gangnam style je yang dituju . Apekah -,- ? Ajak friend training Sara pergi karaoke , pediam je orangnya . Pemalu katekan :D . Haha ! Sorang kawan aku ni , serik hang dengan dia . Perangai kebodohan terselah dia tak habis-habis , tapi perangai dia tu la yang buat aku ketawa dengan riang . Thanks Fakah and Faiz Nasir . Hang dengan kauorang memang best , tapi lagi best kalau Sara dapat hang dengan dia . Hmm ! Time dalam K-box , sweet je tengok adda dan boyfie dia . Gurau-gurau manja katekan . Haha ! Kan best kalau kita boleh putar kembali . Time at Mcd , jumpa dengan rakan-rakan atlet yang pernah training sesama dengan Sara . Haha ! Malu Sara dibuatnya . Kalau takde kak eyna , tak jumpa la Sara dengan bebudak tu :D . Tak pernah lagi , Sara hang dengan happy sebegini . Terima kasih semua , terima kasih . Dan terima kasih juga kepada pecipta . Kerana memberi nikmat kepada Sara . Alhmadullilah !   Kauorang , kalau free lagi . Hang sesama lagi ya ! Assalamualaikum  
Thanks for today hearts  


Hearts, fatin maisara :)

♥ Past / Future ♥