♔Raya is coming ! Ready to Celebrate ?♔
Tuesday, August 14, 2012 | 9:40 AM | 0 love drops

Assalamualaikum :)
Alhamadullilah raya dah nak dekat . HOORAYYYYY !!
Haha ! Kanak-kanak riang ke ape nih :> . Eah ! Baju raye korang warne ape erkk ? Share laa dengan kite , kite kan rakan blogger yang cung and handsome :3
Hikhokk ! Mengape erkk , setiap kali Ramadhan datang kan . Sentiase ade orang masuk paper akibat tiada tangan , tiada jari , buta or ape-ape je la . Famous kau ye :3
Hahaha ! Eah , puase tinggal tak lagi ni ?  Kalau tak penuh , jangan raya lau kau .
Semua kanak-kanak berpegang pada kata-kata
'Raya Diutamakan , Duit Raya Didahulukan' :D
Same with me la . Muahahahaha :*
Tahun ni kan , theme Sara black and white . Favourite mama Sara so semua black and white . Tahun lepas dah purple , favourite Sara :> . Kenape tak merah ? Why so sad :'( . Nak theme warne merah . Red colour please . Hmm . Menhitung hari dan menhitung , puasa dah tinggal beberape hari lagi . Tapi kenape raya tahun ni cuti seminggu je ? Kenape tak sebulan ? Hee :D
Oh ! I forget , kakak-kakak and abang-abang PMR nak exam kan . Pity on , haha . Woah ! Pity , pity la jugak . Forrm 2 akan menjadi budak last PMR . Why so shit -.-
Fuhhh ! Tarek hembuss tarek hembuss . Okayy , tak tahu pulak bulan puasa ni ade training . Kalau tahu pun bukan pergi training pun :> . Hikhikk ! Happy , happy jugak . Hmm ! Ayah , adek rindu ayah :'(
Why you leave me ? Hmm . Okay , adek tahu Allah terlalu sayangkan ayah kan ? Kan ? Tak dapat nak manje-manje dengan ayah pagi raya . Siapa senasib dengan Sara ? Kite geng :'(
Geng anak yatim ....
Okayy ! Lap airmata dulu , jom sambung bace balekk . Minggu lepas blog Sara dapat kunjungan ramai stalker kesayangan Sara ♥ . Oloo mucuk-mucuk . Muahh sikit :*
Euuwww ! Gedikk giler kod . Whatever :p
Haha ! Dengar tak lagu ? Dengar kan ? Tak sabar nak raya ni , tak sabar . Tepuk dada tanya selera :D
Selera anda apa di hari raya ? Okayy , tak payah kasi tahu , Duit raya kan ? Yeah ! Set sekali lagi , kite geng . Macam budak-budak pulakk . Time raya ni , satu hal je Sara paling tak suka -,,- kemas rumah ! Jadi house keeping la . Letih , but alhamdullilah . Kakak Sara rajin kemas kan . So Sara rest je la . Yippe ! Hihi :D


Heyhoi ! Setakat ni , kad raya belum sampai . Hewhew :D
Tak sabar nak dapat kad raya ni , korang mase kecik-kecik dulu gerenti kad raya buatan sendiri kan . Haha . Jimat duit katekan . Kuih raya favourite korang ape ? Kalau favourite Sara kan , almond london laa . Yummm ;*
Sara nak mintak maaf at semua tak kira tak kenal ke ataupun kenal ke . Sara nak mintak maaf banyak-banyak . Then , para stalker blog Sara . Sara mohon maaf jikalau Sara ade buat anda tersinggung dengan entry Sara atau meluat membaca . Sara mintak maaf . Selamat Menyambut Hari Raya Aidilfitri . Tunggu kedatangan story Sara part raya jugakk . Just wait . لسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ... :)
Jangan bermain mercun ye kanak-kanak . Ingat !

Hearts, fatin maisara :)

♥ Past / Future ♥