♔Fall or not ?♔
Friday, August 10, 2012 | 1:05 PM | 0 love drops

Assalamualaikum  :>
Semua orang ade story sendirikan ? Kisah hidup , cabaran , suka duka dan bagai semua tu . But the way , dah lama tak story . Kesian stalker and blog lame tak tengok story baru Sara kan ? :D
Kemane Sara menghilang ? Oh , Sara perlukan ketenangan . Sara need someone untuk memenuhi hati Sara . Acctually , Sara nak seorang SAHABAT . Dua tiga harini , Sara selalu think at someone tu . Maybe I am falling in love . Woah ! Imposibble . Hurm . Muncung sikit :>
Nak nangis ni , eee ! Sara tak kisah takde boyfriend la , but kadang-kadang tu ,,,, dengkie jugak dengan member Sara . Sweet je tengok . Gaduh , manje-manje . Awww ;*
Falling err , falling dengan semua boys . Hikhokk ! I'm not playgirl :> but , kadang-kadang kan . Maybe Sara takkan dapat someone yang dapat memahami feeling Sara :/ . Why so sad my life :'(
Opss ! Sekarang ni , taknak sedih-sedih . Dua tiga harini , tibe-tibe air mata Sara mengalir . But this day , Sara taknak nangis lagi . Sebelum raya kan , Sara nak someone come in my life . Baru happy sikit nak raya :D . Hikhikk ! Tahun ni , kenapa ye , Sara tengok orang tak berape happy . Pelikk --'
Sara pun tak happy jugak , sebab boleh main bunge api je :< nak jebekk ni . Rindu gile kot at abang Sara . Dia balik first raya tu , kesian abang kene balik pagi raya . Nak kerja sangat tentera kan . Tapi Sara nak ikut jejak abang Sara jugak . Semua keturunan kami tentera , but my father not yet .


Eh ! Awak , awak la . Eah ! Awak , ye awak yang sedang bace tu . Tak kire boys or girl , Ily kaki blogger semua and stalker too ♥
Jap , Sara ade bodek dengan boyfriend kawan Sara ni . Bff Sara jugak :D . Sara bodek nak boypreng :p
Jap ! Muke tak malu nak boypreng la . Haha . Terima Kasih kerane menolong Sara mencari . But jodoh itu di tangan tuhan . Even Sara tahu tu . Pejam celik pejam celik dah pun bulan Ogos .. Rase sekejap je Sara jadi budak form2 :> hewhew ;)
Sebenarnye , Sara taknak form5 lalui SPM dengan cepat . Pity on at alls ;3
Haha ! Pocoyo , pocoyo , pocoyo  .
But now , ade someone tu . Sara perasan kan , ade budak lelaki tu suke suke suke suki . Tak perlu tahu kod  . Forget it . Dulu Sara pernah fall at budak form3 , dulu la . Bukan sekarang , sekarang susah nak menerima . Wahh ! Tak jadi nak story la , malas nak ingat boys macam tu . Annoying you no ! Grrr -,,-
Awak ! Jom gaduh ;D . Penampar nak ? Penumbuk ? Arhhh ! Seriously , naik tension nak story . Otok dah keras macam batu , so susah nak think . Minggu lepas Sara ade story at blog satu lagi 'CineSepetKentot'
Entry dia yang teratas sekali , sebab tak update lagi yang baru . Hee :D
Please blogwalking . Hi boyporeng , haha ! Soly aye elatt iked :p
Zerkkk ! Pelat sungguh kan baru tahu . Hahaha . Nak gelak ni , Hahahahaha . Entah kenape , mental kod . Mental ? Ouh mental . Tak tahu nak story ape lagi . Otak dah kosong kosong . Bhaiy prettay and handsome . Assalamualaikum ;)
Muwahhhh setepek :* 



Hearts, fatin maisara :)

♥ Past / Future ♥