♔Cariku 'KAWAN' bukan 'LAWAN'♔
Sunday, August 26, 2012 | 8:46 AM | 0 love drops

A S S A L A M U A L A I K U M ;)
Hi readers . Sorry , tak sempat nak updatee part raya punya . 
Picture tak boleh upload . Geramnye -.-
Semua sihat ? But the ways , selamat hari raya para blogger and stalker ;D
Duit raya untuk Sara tak ada ke ? Oloo ! Sedihnye :(
Haha . Tahun ni beraya , dengan muke budak-budak . Boleh tahan banyak la duit raya . Raya sakan nampak . Hikhokk :)

Look my title now , yes . Semua orang mesti nak macam tu kan ? Sara pun nak macam tu . Sebenarnye Sara tak tahu nak buat title apa . Just dapat idea title tu je . Tak ada kena mengena pun dengan kawan-kawan Sara . Sara update just for story . Malam ni , ramai orang update blog dia orang . Entah kenapa ye --'
I feel so stupid this night . Tak tahu nak buat apa .  Tak boleh tidur tak boleh tidur dan tak boleh tidur :> .. Kawan , apakah itu kawan ? Do you know ? Haha ! I think I don't no to . Sekarang ni , ramai kawan ibarat musuh didalam selimut . No money no friends . Berkawan kerana harta , kekayaan , Famous  dan berbagai lagi . Adakah itu kawan ? I don't think so . You know orang yang macam tu tak boleh buat kawan . But , Kawan yang boleh kita buat Kawan iaitu Sahabat ! Sahabat , yang selalu ada di ketika kita susah , di ketika kita senang dan time kita perlu dia , dia selalu ada . Seperti family kita . Dekat sekolah , kawan la menjadi teman kita .. Di rumah Ibu bapa la menjadi kawan kita . Right ?  ;D



Oh , now kau lawan ku . Bukan kawan -.-
I feel so stupid kalau tak berkawan dengan sesiapa . Macam hidup kita tak lengkap tanpa seorang kawan .. Right ? Haha . Takdi semasa Sara tengah online facebooker . Ada sorang bestie ni , tiba-tiba gaduh . Pasal satu group jeh , group tu tak la Hot semacam group ARIANNA'S yang ada di merata-rata negeri kan ? ;)
Perlu ke anda bergaduh ? Dan perlu ke anda menjadi lawan ? Kerana mulut badan binasa .. Bukannye senang nak cari yang betul-betul nak kawan dengan kita ni . Tanpa kita sedari maybe kawan kita nak berkawan kerana ingin memperalatkan kita ... Like so stupid -.-
Selalunye , kenapa perempuan je yang asyik bergaduh ? Kenapa perempuan tak macam lelaki . Bergaduh then berbaik dengan serta merta .. Kan aman dunia kan . ;)
Tepuk dada , tanya selera . Apa selera korang ? Selera Sara nak makan je . Hikhik ;p
Oh ! Laparnye malam ni , nak berstory susah . Asyik karaoke je perut Sara ni -.- .. Eee ! Forget it about hungry . Anis Najihah Binti Jaafar , yang pernah menjadi musuh ku dan kini menjadi seorang sahabat . Hahaha ! Kami bermusuhan kerana seorang lelaki yang berjaya merosakkan hubungan sahabat kami .. Bitchh youu ! Now , dia tak bersekolah bersama Sara lagi . Dia telah berpindah . Meninggalkan Sara sendirian . But I have more friends agains la .. Semuanya baik-baik . Kalau kami fight . Kami tak akan menjadi lawan . Sebab kami semua adalah sahabat selamanya .. I hope it ... Adda , Myra , Mimie , Efpa , Ain , Izah , Wana , Eira , Sinah and yang lain-lain lagi laa . Kami sahabat dari form1 lagi . Tak pernah bermusuhan . Insyaallah kami tak akan bermusuhan . Hikhikk ;) . Kawan sekelas aku Myra and Adda . She's so cool ;D
Suka sangat bila tengok mereka berdua menjadi tak waras . Hahaha ! Dia la kawan aku sampai bila-bila walaupun aku tak tahan dengan perangai tak betul dia . Heart them ♥ 



Senyum tanpa masalah . Inilah yang ku ingin kan setiap hari . :D
For , kakak almay : Happy Enggaged ye . Semoga kekal hingga ke anak cucu . I pray for you everyday kak . Terima Kasih sebab menjaga saya dan adda selama kami berkawan .. Sayang kak almay sesangat ♥ 

Hearts, fatin maisara :)

♥ Past / Future ♥