♔Selamat Menyambut Ramadhan & Happy Bornday to me ;)♔
Friday, July 20, 2012 | 11:34 AM | 0 love drops

Assalamualaikum ,
Selamat menunaikan Ibadah Puasa ;)
Happy belated day to me :*

Esokk puasa , yippe :) . ready to fasting ? Sara dah ready , korang tentu dah ready kan . hihi :D
3 tahun berturut-turut , puase dengan pengasuh Sara . tapi dah anggap macam nenek Sara dah . Dalam hidup Sara yang jage Sara sekarang ni , hanye nenek Sara . 
Terimakasih umi sebab jage aten ;')
ayah Sara dah pergi meninggalkan Sara , semase Sara darjah6 . hmm 
nampak nye Allah terlalu sayang kan ayah Sara :'D
but the way , Sara tak sabar nak tunggu raya . nak pergi melawat kubur ayah dengan abang , mama , kakak and adam anak sedare ku sayang . hihi :')
adek sayang-sayang sangat ayahh tauuu 
be strong Sara :'D
nak pergi bazar nak pergi bazar ramdhan dengan kawan-kwan . 
alaaa , takk sabar nak tunggu malam esokk tukk terawih . hihi :*
dalam minggu ni , Sara takk nampak lagi mercun , alahai . nak main mercun sesangat nim .
Sara suke main mercun yang bunyi nye kuat , hihi . maluu la nak kasi tahu mercun even stalker dah tahu mercun apekan , macam biase la :D
tidak sabar nak sahur nih , excited gile sampai tak ley tidur ni . hihi :)


Marhaban Ya Ramadhan :)
meh patuhi ape yang ade di dalam gamabar tu ;D
cepat-cepat dapatkan bonus ganjaran yang berlipat ganda dari hasil ibadah anda .
puasa , jangan tak puasa . jangan pulakk puasa yok yok balik rumah buke periuk . maluu laa macam tu , haiyaa . kan dah besar . jangan buat cam tu ye . :)
Sara nak coloteh siked nih , coleteh partun ramadhan ;D

Orang seksi memang sekse , esok puasa jangan lupe .kita tidor tiap malam , jangan makan diam diam . mula solat bace niat sebelom tidor bace niat . ada ubi ada pelite , tak lame lagi kita raye . orang berbudi kita berbahase , tak pose mane leh raye. 
"SELAMAT BERPUASA" Mohon maaf if terbuat kesilapan. Nenek kamu memang cun , nanti raya jgn maen mercun . time raye mkn nsi bubur jgn lupe ziarah kubur . #copy from Nur Aisyhah Zulkefli
Dah besar akuu :D
now I'm young , Sara dah jadi budakk 14 tahun pade hari first ramadhan .
alhamdullilah , ni la hari paling Sara akan kenang kan . bersyukur sebab hari pertama puase hari bornday Sara . for friend yang telah wish birthday Sara at MukaBuku tu , terimakasih sesangat .
agak-agak nye kan , Sara dapat ape erk tukk birthday kali ni ? hmm
harap ade someone yang gift , sebab Sara takk pernah dapat hadiah .
harap sangat-sangat dapat :'D
takk sabar nak tunggu malam esokk nak pergi main mercun dengan kawan sekelas aku yang gile adda dan almay kawan sekolah paling gile :* . tepung telur , ahahaha . nasib dokk gi main malam nim lauu tidak kene boom aawal la Sara , hehe . wow ! tapi kan , mereka ade bawak pasangan . hmm . 
time-time Sara kecik-kecik . setiap kali birthday Sara , gerenti mama sara ngah sibukk-sibuk siap kan party birthday Sara . dan ayah Sara akan prepared basikal tukk present Sara :')
Sara ingat lagi , hihi . terimakasih ayah dan mama .
hmm . thanks stalker sebab reading story Sara . Sara nak mintak ampun if Sara ade buat silap terhadap korang dan mintakk ampun jugak kalau entry Sara membuat anda tidak gemari membaca . Sara tahu entry Sara takk sebagus entry korang ;')
be chill , hidup berblogger ni harus sentiase warna-warni and happy . 
kejap , nyanyi lu . 

Allah selamat kan saya 
Allah selamat kan saya 
Allah selamat kan Fatin Maisara 
Allah selamat kan saya 

terima kasih sebab nyanyi bersama Sara . kauu kauu la suare korang . muahhh selamat menunaikan ibadah puasa . assalamualaikum 

Hearts, fatin maisara :)

♥ Past / Future ♥