♔Miss you brother :')♔
Friday, July 6, 2012 | 12:30 PM | 0 love drops

Assalamualaikum stalker :) 
how are you ? you fine ? oh , i'm fine here :')

I want story something for you guys . that story for my brother , ahmad ammar ;D
rindu teramat dekat abang ammar tau takk . 5.7.2012 , 6 petang . adek suruh kak aiesyah call abang ammar . kak aiesyah call la abang ammar . tapi sayang , mase tu abang ammar baru je wake up from sleep :) kesian abang ammar ye sebab kiteorang kacau abang ammar . pade hari khamis tu , kiteorang cakap sal abang ammar je . entah kenape tetibe jee , kak aiesyah rindu abang ammar . adekk pon rindu jugakk :')
Hee ! something wrong at here -,- kak aiesyah gerenti adek cakap something at abang ammar kan . but the way it's not true ! just kidding  je tu :> kak aiesyah ni ade-ade je -.-
kak aiesyah cakap abang ammar ade hantar text at adekk . but adek tak replay , opss ! soryy , tak replayy . fone dah kene rampas >.< sabar dan bersabar . but the way . I so miss you abang ammar , asal lame tak on :/ ? haiyaa ! ini macam susah maaa . hmm ! tonight , we miss you :'D haha ! berbolokk nye laa kau nihh . haha ! otok ngahh kusut nih , seriously tetibe je tangan ni nak menaip . tapi takk tau nak story ape . akhir nye dapat idea pendek ni jee . miss abang ammar :>


hi ! i'm the mrs.mustache '~'
haha ! di sini saya nak mintak maaf jika ade tersilap dan terkasar bahasa di dalam entry saya , membuat anda fedup membaca nye . walaupun raye lambat lagi , dakpe laa . maaf awal-awal lagi bagus , tak tertanggung dosa . buku amalan kite pun , dah di perbaharui ^^
thanks for Allah ! jagan sesekali anda inkar pade arahan nyee . semoga hidup sentiasa diberkat kan . :D
holla ! the end story . but the way , iloveyousomuch brother ammar . until my last breath me . and thanks to kak aiesyah and kak nani , sebab sentiasa ade di kale adek duka dan ketawe . sentiasa ade di sisi . terima kaseh sangat-sangat . tonight , iloveyou musyukk :*
kbhaiy .


Hearts, fatin maisara :)

♥ Past / Future ♥