♔You don't know how hurts my pain is :'(♔
Friday, May 4, 2012 | 10:23 AM | 0 love drops



 Hayy readers :')
ari ni orang yang aku kenali telah meninggal dunia petang takdi . mari la kita sama sama mendoa kan agar roh arwah , dicucuri rahmat . Al-Fatihah :'(
aku arap kawan aku kuat tuk hadapi semua ni . just be strong kawan . :))

Hurm . now , my mood it's so bad :(
sara terkejut takdi pabila tengok wall dia . Ok baiklah 
sara taknak kasik tau ape yang sara tengok . tapi sara rase mustahil la .>.<
hurm . tak perlu mustahil la . 
dah takdir mereka berdua . aku arap aku tabah menghadapi , and maju melupakan :')
hanye mampu bagi 'FAKE SMILE' je :')
mencuba dan terus mencuba . mencuba :'/


Arhhhh ! perit nye nak lupe kan mu . :'(
aku dah tak larat dah dengan semua ni . mengape mu hadir lam hidup aku ? mengape ?
sakit hati , memang sakit yang teramat . menunggu mu begitu yang lame sekali . :/
'I have died everday waitting u'

What I can doing now , dia masih melekat lagi di hati aku . 
bakpe mu boleh lekat hah ? >.<
pelikk aa ! ni benci ea :'/
weyy ! pergi main jauh-jauh la , jangan pernah mu main lagi di dalam hati aku :'@
anda faham ? Ok baikk lah . I HATE YOU >.<
Ok aku benci mu . aku benci mu .

The end short story ..... Loading new story ###
Pergi main jauh-jauh lah cinta -,-




Hearts, fatin maisara :)

♥ Past / Future ♥