♔Try to smile and forget all memories :')♔
Thursday, November 15, 2012 | 9:12 PM | 0 love drops

Assalamualaikum :)
  Hai readers ! Lama tak story , rindu oh rindunye nak story . Lappy buat hal , blog tak boleh bukak . Erhh ! Miss la readers semua . Korang tak rindu Sara ke ? Korang sihat tak ? Sakit , eh pergi makan ubat cepat nanti semakin sakit . Hoho ! Memalam buta macam ni , rasa nak story something . Dah lama simpan ni , perit sangat-sangat . Holiday time , can't meet you again . But the ways , good luck for all SPM Candidates . Cuti-cuti ni , Sara hanya dapat meluangkan aktiviti macam biasa . Petang training . Grr -,- .Gambar diatas tu snap pagi takdi , after jogging . Try to smilling :') . Akhir-akhir ni Sara asyik memikirkan someone ni , how to forget him ?? Penat menahan rindu . Sara ni memang degil , tak dengar cakap friends , kan dah kene permainkan weyy >,< ! Dah berkali-kali mencuba , tapi gagal . Atoto ! Apa masalah Sara ni , please go away from my heart . Awak tak penting bagi saya , kenapa boleh stay terus dalam hati saya :'( ? Eee ! Degilnye hati ni .. Sabtu ni , ada event . Larian Alam Sekitar yang bertempat di Pantai Batu Burok , Kuala Terengganu .Sapa-sapa yang sedang holidays at Kuala Terengganu , jum join event ni . Hihihi ;D Okay , let's start story .. Sara kene fokus event ni , biarpun event ni tak penting bagi Sara , ia penting bagi coach Sara ! Asyik memikirkan tentang dia , boleh membuat Sara hilang tumpuan . Oh please laa , jangan bermain dalam fikiran akuu :/ . Sara nak senyum , jadi duka . Oh why ??? Sara nak senyum macam biasa , tak nak senyum dalam duka . Senyum tetiba nangis . "Ya Allah , tenangkan lah hati hambamu ini" .. Kenapa , apabila kita remaja , semua akan hadapi cinta monyet bagai ni ><' ? Yang sedang hangat bercinta zaman persekolahan , jangan la lupa diri ye . Jangan mengikut nafsu . Mula-mula couple , pabila BF/GF berkata-kata . Fuhhlamakk ! Sweet wo , bila dah empat , tiga bulan couple . Babi diseru apabila gaduh ! Mangkuk betul laa . Bila clash . Babi lagi diseru , jadi selama ni kau couple dengan babi ea -,- ? Oh manusia sekarang .. Yang baru pergi , yang lama datang kembali . Yang lama , kini berteman . Teman tapi mesra :') . Itu kemahuan dia . Sara okey je .. Bukan mudah untuk melupakan seseorang itu , even dia pernah sakitkan hati kita pernah tinggalkan kita or anything kesilapan yang membuat hati kita luka , tak kira kaum adam or hawa . Sama je , tapi kaum adam harus ingat . Hati kaum hawa tidak setabah hati kaum adam . Hati kaum hawa mudah terluka apabila disakiti .

Sara harus belajar berhenti mengharap . Kalau Sara still berharap , ia akan menggangu fikiran Sara . Sara ingat , tahun ni tahun gembira buat Sara . Tapi tidak , tahun ni tahun banyak dugaan untuk Sara . Ye , Sara tahu , Sara kene redha tu semua . Sara mengenali dia tak sampai pun 1month . Tapi , disebabkan hasrat dengki orang , Sara terpaksa menerima . After that , Sara pula mengenali seseorang yang pernah menjadi kawan Sara . Kenapa semua ni harus terjadi ? Sebab itu semua kententuan ilahi kan . Sara harus menerimanya dengan redha :'/ .. "We are never ever ever getting back together" kalau dia datang kembali , takkan pernah Sara menerimanya kembali , cukup lah sekdar berteman sahaja . Right ? Haha :) Dah sampai penghujungnya , ngatuk dah nak story . Next time I will story back . Insyaallah . Happy holidays to all stalker and readers . Assalamualaikum :)


Hearts, fatin maisara :)

♔Hang with beloved friends ♥♔
Sunday, September 16, 2012 | 12:52 AM | 0 love drops
 

Assalamualaikum . Happy Malaysia Days
Hang hang hang , hang dengan kekawan yang sentiasa ada disisi Sara . Happy with you friends . Dah lama tak hang sesama kann . Ohh ! Rindunya . Lain kali , kita hang lagi ya kawan ;) . Semua orang hang dengan BF/GF diaorang . Semua sweet-sweet . Kan best , kalau aku dapat hang dengan si dia juga :/ . Alhamdullilah sebab dapat texting dengan dia sekejap , even sekejap pun Sara dapat jugak lepas rindu sedikit :') . Hmm ! Big thanks for Eyna and Nurynn sebab sudi karaoke dengan adek mu ini ;D . Memang gempak sesangat . Ahaha ! Lain kali hang sesama lagi ya . Thanks jugak for friends Sara yang temankan Sara hang . Suhada , Eiyra and Shahrul Lizam . Untuk kauorang , aku tak kisah duit aku habis . Yang penting kau dan kau happy :) . Booking K-box VIP . Haha ! Menyanyi ke berteriak -,- . Takde suara aku nak nyanyi , dah la masuk dua kali . VIP tu memang tak tahan sesangat . Oppa gangnam style je yang dituju . Apekah -,- ? Ajak friend training Sara pergi karaoke , pediam je orangnya . Pemalu katekan :D . Haha ! Sorang kawan aku ni , serik hang dengan dia . Perangai kebodohan terselah dia tak habis-habis , tapi perangai dia tu la yang buat aku ketawa dengan riang . Thanks Fakah and Faiz Nasir . Hang dengan kauorang memang best , tapi lagi best kalau Sara dapat hang dengan dia . Hmm ! Time dalam K-box , sweet je tengok adda dan boyfie dia . Gurau-gurau manja katekan . Haha ! Kan best kalau kita boleh putar kembali . Time at Mcd , jumpa dengan rakan-rakan atlet yang pernah training sesama dengan Sara . Haha ! Malu Sara dibuatnya . Kalau takde kak eyna , tak jumpa la Sara dengan bebudak tu :D . Tak pernah lagi , Sara hang dengan happy sebegini . Terima kasih semua , terima kasih . Dan terima kasih juga kepada pecipta . Kerana memberi nikmat kepada Sara . Alhmadullilah !   Kauorang , kalau free lagi . Hang sesama lagi ya ! Assalamualaikum  
Thanks for today hearts  


Hearts, fatin maisara :)

♔Hi ! I'm so boringgg -,-♔
Friday, September 14, 2012 | 8:13 AM | 0 love drops

Ba ba blackshit . Lalala ! Assalamualaikum .
Semua sihat ? Sara , harhar ! Alhamdullilah sihat .
Tonight , I'm so boring . I don't no what I can do . 2 days tak berhubung dengan dia . Rindu sesangat . Maybe dia busy kut . Sara selalu stalk dia punya wall . Tak tahan sangat dengan kerinduan . Lagu blog Sara sangat rockk \\m//  kali ni . Haha ! Tetiba rasa nak letak lagu party-party sikit . Title lagu tu
'Top Of The Worl' dev feat the cataracs . Memang ohsemm la lagu ni . But video dia agak bahaya sedikit . I feel like boring . Rasa boring buatkan , Sara rajin nak update blog . Tapi takk tahu nak story apa . Story je la tentang kebosanan Sara melanda sekarang ni . Saranghae saranghae 
Hahaha ! Kebosanan , begini la jadinya . Bahanrabang sekali story .. We are young . Nak promo sikit ni , boleh tolong like page Sara takk ? Fatin Maisara Karmin's and follow Sara punya twitter ⇨ SΣPΣT KΣNT☮T . Tell me what you want from me ? Money , Car , Cow , Cat , Love or Heart . Krooh krooh ! Ahaha ! Sayang capital ♔ A H A  saya .. Every night , abang angkat Sara akan temankan Sara chat . Tapi bila chat dengan dia , memang 'Apekah' dia tak boleh hilang -,- .. Nak kene sentap la tuu . Oppa gangnam style . Oppa kadang kuda style . Asyik oppa je . Bilanya , Amah gangnam style . I feel , I want sleep . Esok nak hang . Sapa jumpa Sara , jangan sombong kayy .. Tegur-tegur la Sara . Kalau malu senyum jehh ;D . Sara tahu awak , awak dan awak maluu dengan Sara . Ceshhh ! Perasan la aku ni . Ingat tauu . Swagger 
Tak tahu nak update apa lagi . For Firdaus , rakan blogger dan rakan one school ;p
Kau punya story memang syok . Rakan-rakan yang blogwalking Sara ni , Sara harap blogwalking dia punya blog jugak ye . Dapat pahala , tapi nak banyak pahala lagi . Pergi masjid ;D . Kan ? Betul tak Sara katekan ni ? Ehehe . Firdaus Penakut punya belog ;p . Jangan lupa follow ya . Iloveyousomuch until my last breath 


Hearts, fatin maisara :)

♔Cariku 'KAWAN' bukan 'LAWAN'♔
Sunday, August 26, 2012 | 8:46 AM | 0 love drops

A S S A L A M U A L A I K U M ;)
Hi readers . Sorry , tak sempat nak updatee part raya punya . 
Picture tak boleh upload . Geramnye -.-
Semua sihat ? But the ways , selamat hari raya para blogger and stalker ;D
Duit raya untuk Sara tak ada ke ? Oloo ! Sedihnye :(
Haha . Tahun ni beraya , dengan muke budak-budak . Boleh tahan banyak la duit raya . Raya sakan nampak . Hikhokk :)

Look my title now , yes . Semua orang mesti nak macam tu kan ? Sara pun nak macam tu . Sebenarnye Sara tak tahu nak buat title apa . Just dapat idea title tu je . Tak ada kena mengena pun dengan kawan-kawan Sara . Sara update just for story . Malam ni , ramai orang update blog dia orang . Entah kenapa ye --'
I feel so stupid this night . Tak tahu nak buat apa .  Tak boleh tidur tak boleh tidur dan tak boleh tidur :> .. Kawan , apakah itu kawan ? Do you know ? Haha ! I think I don't no to . Sekarang ni , ramai kawan ibarat musuh didalam selimut . No money no friends . Berkawan kerana harta , kekayaan , Famous  dan berbagai lagi . Adakah itu kawan ? I don't think so . You know orang yang macam tu tak boleh buat kawan . But , Kawan yang boleh kita buat Kawan iaitu Sahabat ! Sahabat , yang selalu ada di ketika kita susah , di ketika kita senang dan time kita perlu dia , dia selalu ada . Seperti family kita . Dekat sekolah , kawan la menjadi teman kita .. Di rumah Ibu bapa la menjadi kawan kita . Right ?  ;D



Oh , now kau lawan ku . Bukan kawan -.-
I feel so stupid kalau tak berkawan dengan sesiapa . Macam hidup kita tak lengkap tanpa seorang kawan .. Right ? Haha . Takdi semasa Sara tengah online facebooker . Ada sorang bestie ni , tiba-tiba gaduh . Pasal satu group jeh , group tu tak la Hot semacam group ARIANNA'S yang ada di merata-rata negeri kan ? ;)
Perlu ke anda bergaduh ? Dan perlu ke anda menjadi lawan ? Kerana mulut badan binasa .. Bukannye senang nak cari yang betul-betul nak kawan dengan kita ni . Tanpa kita sedari maybe kawan kita nak berkawan kerana ingin memperalatkan kita ... Like so stupid -.-
Selalunye , kenapa perempuan je yang asyik bergaduh ? Kenapa perempuan tak macam lelaki . Bergaduh then berbaik dengan serta merta .. Kan aman dunia kan . ;)
Tepuk dada , tanya selera . Apa selera korang ? Selera Sara nak makan je . Hikhik ;p
Oh ! Laparnye malam ni , nak berstory susah . Asyik karaoke je perut Sara ni -.- .. Eee ! Forget it about hungry . Anis Najihah Binti Jaafar , yang pernah menjadi musuh ku dan kini menjadi seorang sahabat . Hahaha ! Kami bermusuhan kerana seorang lelaki yang berjaya merosakkan hubungan sahabat kami .. Bitchh youu ! Now , dia tak bersekolah bersama Sara lagi . Dia telah berpindah . Meninggalkan Sara sendirian . But I have more friends agains la .. Semuanya baik-baik . Kalau kami fight . Kami tak akan menjadi lawan . Sebab kami semua adalah sahabat selamanya .. I hope it ... Adda , Myra , Mimie , Efpa , Ain , Izah , Wana , Eira , Sinah and yang lain-lain lagi laa . Kami sahabat dari form1 lagi . Tak pernah bermusuhan . Insyaallah kami tak akan bermusuhan . Hikhikk ;) . Kawan sekelas aku Myra and Adda . She's so cool ;D
Suka sangat bila tengok mereka berdua menjadi tak waras . Hahaha ! Dia la kawan aku sampai bila-bila walaupun aku tak tahan dengan perangai tak betul dia . Heart them ♥ 



Senyum tanpa masalah . Inilah yang ku ingin kan setiap hari . :D
For , kakak almay : Happy Enggaged ye . Semoga kekal hingga ke anak cucu . I pray for you everyday kak . Terima Kasih sebab menjaga saya dan adda selama kami berkawan .. Sayang kak almay sesangat ♥ 

Hearts, fatin maisara :)

♔Raya is coming ! Ready to Celebrate ?♔
Tuesday, August 14, 2012 | 9:40 AM | 0 love drops

Assalamualaikum :)
Alhamadullilah raya dah nak dekat . HOORAYYYYY !!
Haha ! Kanak-kanak riang ke ape nih :> . Eah ! Baju raye korang warne ape erkk ? Share laa dengan kite , kite kan rakan blogger yang cung and handsome :3
Hikhokk ! Mengape erkk , setiap kali Ramadhan datang kan . Sentiase ade orang masuk paper akibat tiada tangan , tiada jari , buta or ape-ape je la . Famous kau ye :3
Hahaha ! Eah , puase tinggal tak lagi ni ?  Kalau tak penuh , jangan raya lau kau .
Semua kanak-kanak berpegang pada kata-kata
'Raya Diutamakan , Duit Raya Didahulukan' :D
Same with me la . Muahahahaha :*
Tahun ni kan , theme Sara black and white . Favourite mama Sara so semua black and white . Tahun lepas dah purple , favourite Sara :> . Kenape tak merah ? Why so sad :'( . Nak theme warne merah . Red colour please . Hmm . Menhitung hari dan menhitung , puasa dah tinggal beberape hari lagi . Tapi kenape raya tahun ni cuti seminggu je ? Kenape tak sebulan ? Hee :D
Oh ! I forget , kakak-kakak and abang-abang PMR nak exam kan . Pity on , haha . Woah ! Pity , pity la jugak . Forrm 2 akan menjadi budak last PMR . Why so shit -.-
Fuhhh ! Tarek hembuss tarek hembuss . Okayy , tak tahu pulak bulan puasa ni ade training . Kalau tahu pun bukan pergi training pun :> . Hikhikk ! Happy , happy jugak . Hmm ! Ayah , adek rindu ayah :'(
Why you leave me ? Hmm . Okay , adek tahu Allah terlalu sayangkan ayah kan ? Kan ? Tak dapat nak manje-manje dengan ayah pagi raya . Siapa senasib dengan Sara ? Kite geng :'(
Geng anak yatim ....
Okayy ! Lap airmata dulu , jom sambung bace balekk . Minggu lepas blog Sara dapat kunjungan ramai stalker kesayangan Sara ♥ . Oloo mucuk-mucuk . Muahh sikit :*
Euuwww ! Gedikk giler kod . Whatever :p
Haha ! Dengar tak lagu ? Dengar kan ? Tak sabar nak raya ni , tak sabar . Tepuk dada tanya selera :D
Selera anda apa di hari raya ? Okayy , tak payah kasi tahu , Duit raya kan ? Yeah ! Set sekali lagi , kite geng . Macam budak-budak pulakk . Time raya ni , satu hal je Sara paling tak suka -,,- kemas rumah ! Jadi house keeping la . Letih , but alhamdullilah . Kakak Sara rajin kemas kan . So Sara rest je la . Yippe ! Hihi :D


Heyhoi ! Setakat ni , kad raya belum sampai . Hewhew :D
Tak sabar nak dapat kad raya ni , korang mase kecik-kecik dulu gerenti kad raya buatan sendiri kan . Haha . Jimat duit katekan . Kuih raya favourite korang ape ? Kalau favourite Sara kan , almond london laa . Yummm ;*
Sara nak mintak maaf at semua tak kira tak kenal ke ataupun kenal ke . Sara nak mintak maaf banyak-banyak . Then , para stalker blog Sara . Sara mohon maaf jikalau Sara ade buat anda tersinggung dengan entry Sara atau meluat membaca . Sara mintak maaf . Selamat Menyambut Hari Raya Aidilfitri . Tunggu kedatangan story Sara part raya jugakk . Just wait . لسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ... :)
Jangan bermain mercun ye kanak-kanak . Ingat !

Hearts, fatin maisara :)

♔Fall or not ?♔
Friday, August 10, 2012 | 1:05 PM | 0 love drops

Assalamualaikum  :>
Semua orang ade story sendirikan ? Kisah hidup , cabaran , suka duka dan bagai semua tu . But the way , dah lama tak story . Kesian stalker and blog lame tak tengok story baru Sara kan ? :D
Kemane Sara menghilang ? Oh , Sara perlukan ketenangan . Sara need someone untuk memenuhi hati Sara . Acctually , Sara nak seorang SAHABAT . Dua tiga harini , Sara selalu think at someone tu . Maybe I am falling in love . Woah ! Imposibble . Hurm . Muncung sikit :>
Nak nangis ni , eee ! Sara tak kisah takde boyfriend la , but kadang-kadang tu ,,,, dengkie jugak dengan member Sara . Sweet je tengok . Gaduh , manje-manje . Awww ;*
Falling err , falling dengan semua boys . Hikhokk ! I'm not playgirl :> but , kadang-kadang kan . Maybe Sara takkan dapat someone yang dapat memahami feeling Sara :/ . Why so sad my life :'(
Opss ! Sekarang ni , taknak sedih-sedih . Dua tiga harini , tibe-tibe air mata Sara mengalir . But this day , Sara taknak nangis lagi . Sebelum raya kan , Sara nak someone come in my life . Baru happy sikit nak raya :D . Hikhikk ! Tahun ni , kenapa ye , Sara tengok orang tak berape happy . Pelikk --'
Sara pun tak happy jugak , sebab boleh main bunge api je :< nak jebekk ni . Rindu gile kot at abang Sara . Dia balik first raya tu , kesian abang kene balik pagi raya . Nak kerja sangat tentera kan . Tapi Sara nak ikut jejak abang Sara jugak . Semua keturunan kami tentera , but my father not yet .


Eh ! Awak , awak la . Eah ! Awak , ye awak yang sedang bace tu . Tak kire boys or girl , Ily kaki blogger semua and stalker too ♥
Jap , Sara ade bodek dengan boyfriend kawan Sara ni . Bff Sara jugak :D . Sara bodek nak boypreng :p
Jap ! Muke tak malu nak boypreng la . Haha . Terima Kasih kerane menolong Sara mencari . But jodoh itu di tangan tuhan . Even Sara tahu tu . Pejam celik pejam celik dah pun bulan Ogos .. Rase sekejap je Sara jadi budak form2 :> hewhew ;)
Sebenarnye , Sara taknak form5 lalui SPM dengan cepat . Pity on at alls ;3
Haha ! Pocoyo , pocoyo , pocoyo  .
But now , ade someone tu . Sara perasan kan , ade budak lelaki tu suke suke suke suki . Tak perlu tahu kod  . Forget it . Dulu Sara pernah fall at budak form3 , dulu la . Bukan sekarang , sekarang susah nak menerima . Wahh ! Tak jadi nak story la , malas nak ingat boys macam tu . Annoying you no ! Grrr -,,-
Awak ! Jom gaduh ;D . Penampar nak ? Penumbuk ? Arhhh ! Seriously , naik tension nak story . Otok dah keras macam batu , so susah nak think . Minggu lepas Sara ade story at blog satu lagi 'CineSepetKentot'
Entry dia yang teratas sekali , sebab tak update lagi yang baru . Hee :D
Please blogwalking . Hi boyporeng , haha ! Soly aye elatt iked :p
Zerkkk ! Pelat sungguh kan baru tahu . Hahaha . Nak gelak ni , Hahahahaha . Entah kenape , mental kod . Mental ? Ouh mental . Tak tahu nak story ape lagi . Otak dah kosong kosong . Bhaiy prettay and handsome . Assalamualaikum ;)
Muwahhhh setepek :* 



Hearts, fatin maisara :)

♔Selamat Menyambut Ramadhan & Happy Bornday to me ;)♔
Friday, July 20, 2012 | 11:34 AM | 0 love drops

Assalamualaikum ,
Selamat menunaikan Ibadah Puasa ;)
Happy belated day to me :*

Esokk puasa , yippe :) . ready to fasting ? Sara dah ready , korang tentu dah ready kan . hihi :D
3 tahun berturut-turut , puase dengan pengasuh Sara . tapi dah anggap macam nenek Sara dah . Dalam hidup Sara yang jage Sara sekarang ni , hanye nenek Sara . 
Terimakasih umi sebab jage aten ;')
ayah Sara dah pergi meninggalkan Sara , semase Sara darjah6 . hmm 
nampak nye Allah terlalu sayang kan ayah Sara :'D
but the way , Sara tak sabar nak tunggu raya . nak pergi melawat kubur ayah dengan abang , mama , kakak and adam anak sedare ku sayang . hihi :')
adek sayang-sayang sangat ayahh tauuu 
be strong Sara :'D
nak pergi bazar nak pergi bazar ramdhan dengan kawan-kwan . 
alaaa , takk sabar nak tunggu malam esokk tukk terawih . hihi :*
dalam minggu ni , Sara takk nampak lagi mercun , alahai . nak main mercun sesangat nim .
Sara suke main mercun yang bunyi nye kuat , hihi . maluu la nak kasi tahu mercun even stalker dah tahu mercun apekan , macam biase la :D
tidak sabar nak sahur nih , excited gile sampai tak ley tidur ni . hihi :)


Marhaban Ya Ramadhan :)
meh patuhi ape yang ade di dalam gamabar tu ;D
cepat-cepat dapatkan bonus ganjaran yang berlipat ganda dari hasil ibadah anda .
puasa , jangan tak puasa . jangan pulakk puasa yok yok balik rumah buke periuk . maluu laa macam tu , haiyaa . kan dah besar . jangan buat cam tu ye . :)
Sara nak coloteh siked nih , coleteh partun ramadhan ;D

Orang seksi memang sekse , esok puasa jangan lupe .kita tidor tiap malam , jangan makan diam diam . mula solat bace niat sebelom tidor bace niat . ada ubi ada pelite , tak lame lagi kita raye . orang berbudi kita berbahase , tak pose mane leh raye. 
"SELAMAT BERPUASA" Mohon maaf if terbuat kesilapan. Nenek kamu memang cun , nanti raya jgn maen mercun . time raye mkn nsi bubur jgn lupe ziarah kubur . #copy from Nur Aisyhah Zulkefli
Dah besar akuu :D
now I'm young , Sara dah jadi budakk 14 tahun pade hari first ramadhan .
alhamdullilah , ni la hari paling Sara akan kenang kan . bersyukur sebab hari pertama puase hari bornday Sara . for friend yang telah wish birthday Sara at MukaBuku tu , terimakasih sesangat .
agak-agak nye kan , Sara dapat ape erk tukk birthday kali ni ? hmm
harap ade someone yang gift , sebab Sara takk pernah dapat hadiah .
harap sangat-sangat dapat :'D
takk sabar nak tunggu malam esokk nak pergi main mercun dengan kawan sekelas aku yang gile adda dan almay kawan sekolah paling gile :* . tepung telur , ahahaha . nasib dokk gi main malam nim lauu tidak kene boom aawal la Sara , hehe . wow ! tapi kan , mereka ade bawak pasangan . hmm . 
time-time Sara kecik-kecik . setiap kali birthday Sara , gerenti mama sara ngah sibukk-sibuk siap kan party birthday Sara . dan ayah Sara akan prepared basikal tukk present Sara :')
Sara ingat lagi , hihi . terimakasih ayah dan mama .
hmm . thanks stalker sebab reading story Sara . Sara nak mintak ampun if Sara ade buat silap terhadap korang dan mintakk ampun jugak kalau entry Sara membuat anda tidak gemari membaca . Sara tahu entry Sara takk sebagus entry korang ;')
be chill , hidup berblogger ni harus sentiase warna-warni and happy . 
kejap , nyanyi lu . 

Allah selamat kan saya 
Allah selamat kan saya 
Allah selamat kan Fatin Maisara 
Allah selamat kan saya 

terima kasih sebab nyanyi bersama Sara . kauu kauu la suare korang . muahhh selamat menunaikan ibadah puasa . assalamualaikum 

Hearts, fatin maisara :)

♥ Past